MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

További karácsonyi adományok a Magyar Sport Házából

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) karácsony előtt arra kérte a Magyar Sport Házában (MSH) lévő sportági szakszövetségeket, hogy adományaikkal segítsenek egy válságos élethelyzetbe került édesanyáknak és gyermekeiknek menedéket és biztonságot adó szervezetnek.

 

 

Jótékony célú Mikulás futások megszervezésére ösztönöz a Szemem Fénye Alapítvány

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség is támogatja a Szemem Fénye Alapítvány kezdeményezését, ezért jótékony célú Mikulás futások megszervezésére buzdítja a felsőoktatási intézmények sportszakembereit.

 

2015. november 30., hétfő 15:10

Karácsonyi felhívás a Magyar Sport Házában

Karácsonyi felhívás a Magyar Sport Házában

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) küldetésének tekinti a jövő nemzedéke, a fiatalok egészséges életmódjának és rendszeres sportolásának támogatását. Kiemelt feladatunk mellett figyelmet fordítunk a társadalmi szerepvállalásra is. Idén kiválasztottunk egy olyan szervezetet, amely a válságos élethelyzetbe került gyermekes anyáknak nyújt menedéket és olyan hátteret ad, amely megerősíti őket abban, hogy az élet kihívásait a viszontagságos háttér mellett is jól kezeljék, így helyt tudjanak állni a munkában és a gyereknevelésben egyaránt.

Jubileumi jótékonysági estet rendez a Testnevelési Egyetem

”SZELLEMET, ERKÖLCSÖT, ERŐT EGYESÍTS!” ezzel a mottóval rendezi meg Jubileumi és Jótékonysági Estjét a Testnevelési Egyetem, megalapításának 90. évfordulóján.

2013. október 07., hétfő 22:52

Példátlan összefogás a győri kosarasokért

Példátlan összefogás a győri kosarasokért

Magyarország három sporttelevíziója, a DIGI Sport, a SportKlub és a Sport TV összefogott a győri kosarasokért. Jótékonysági árverést szerveznek és egy gálát, melyet mindhárman élőben közvetítenek.

KEK: Megérkeztek az adományok Tiszakeresztúrra

A Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját az idei esztendőtől kezdve minden évben egy-egy nehézsorsú település megsegítésével kívánjuk összekötni. Ennek jegyében 2013-ban a Kárpátalján található Tiszakeresztúri Általános Iskola javára szerveztünk jótékonysági gyűjtést, ahol a március 21-23-ig IV. KEK résztevőinek hála nagyon komoly összefogás valósult meg.