MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Beindul az idei MEFOB szezon – ergométer MEFOB nyitja a sort

Január 17-én vasárnap a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Magyar Evezős Szövetség, Vízisport Csodasport Kft. és a Győri Vízügy Spartacus Evezős Klub ismét megrendezi az Ergométeres Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot(MEFOB). A bajnokságnak a győri Audi aréna ad otthon. A verseny különlegessége a VIP futam.

2015. március 26., csütörtök 20:42

Széchenyi István Egyetem az abszolút győztes

Széchenyi István Egyetem az abszolút győztes

Február 28-án megmérkőztek az egyetemista, főiskolai hallgatók az Ergométeres Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB). A Győrben rendezett versenyen 7 felsőoktatási intézmény 32 versenyzője állt rajthoz, mellettük számos kiemelkedő hazai egyetemi tehetség, élsportoló mérettette meg magát.

2015. február 19., csütörtök 20:05

Evezés víz nélkül

Evezés víz nélkül

Február utolsó napján a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség megbízásából a Magyar Evezős Szövetség, Vízisport Csodasport Kft. és a Győri Vízügy Spartacus Evezős Klub ismét megrendezi az Ergométeres Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB). A bajnokságnak idén is a Széchenyi István Egyetem sportcsarnoka ad otthon.

Ergométeres Egyetemi OB a győri Széchenyi István Egyetemen

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) 2014. évi első állomását március 1-én Győrben tartották az Ergométeres OB keretében. Az idei esztendő különösen gazdag, mintegy 40 különböző versenyből álló sportágválasztékában három evezős esemény is található, a sort az Ergométeres MEFOB nyitotta meg.

2013. február 10., vasárnap 23:44

Ergométeres Országos Bajnokság februárban!

Illusztráció

Szeretettel várunk az evezős ergométeres országos bajnokság keretében megrendezésre kerülő 500 méteres evezésre (19-es versenyszám). Próbáld ki Te is, milyen nagyszerű élményt nyújt az evezős padon sportolni! A csapatokat szimpátia alapján is összeállíthatjátok!  Az egész napos drukkolás és izgalom feloldására is remek levezetés az ergométerezés, az önként vállalt megmérettetés!

2012. november 15., csütörtök 21:13

Mikulás Kupa ergométeres bajnokság

2012. december 7-én a Pannon Egyetem ismét megrendezi az immár hagyományosnak számító Mikulás Kupa elnevezésű evezős ergométeres versenyét. A résztvevő csapatoknak a maratoni távot kell teljesíteniük.

A szervezők 5 fős csapatok jelentkezését várják az ország valamennyi felsőoktatási intézményéből. További részletek a letölthető versenykiírásban.