MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. április 08., péntek 11:23

Nagyszombati Duatlon MEFOB

Nagyszombati Duatlon MEFOB

Immáron második alkalommal került megrendezésre a Balatoni Úszóiskola által életre keltett BÚI Duatlon Országos Ranglista verseny, Balatonboglár belvárosában, mely keretében rendezték meg a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) is.

Futni és kerékpározni szerető hallgatók figyelem!

Szeptember 20-án, vasárnap a DUATLON FESZTIVÁL keretein belül szervezik meg a Duatlon Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB), amely versenyzési lehetőséget kínál a duatlon sportágban az egyetemi és főiskolai hallgatók részére.

2014. október 16., csütörtök 01:48

Duatlon MEFOB egyéniben és csapatban

Duatlon MEFOB egyéniben és csapatban

A Görzenál Görkorcsolya és Szabadidőparkban rendezett 2014-es Magyar Egyetemi - Főiskolai Duatlon Bajnokságon a hallgatók csapat és egyéni versenyeken mérhették össze tudásukat. Három egyetem hallgatói csaptak össze a kellemes őszi időben egy igazán retró környezetben. Az eredmények számítása a 3 legjobb versenyző bruttó idejének összeadásával történt.

2014. szeptember 23., kedd 09:15

Duatlon fesztivál retro hangulatban

Duatlon fesztivál retro hangulatban

Szeptember utolsó hétvégéjén, igazi indián nyárban rendezi meg a Budapesti Triatlon Szövetség a Magyar Egyetemi - Főiskolai Duatlon Bajnokságot. A bajnokság az őszi Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) egyik kiemelt eseménye is egyben.

2013. szeptember 29., vasárnap 21:08

Duatlon Egyetemi Országos Bajnokság

Duatlon Egyetemi Országos Bajnokság

Kiválóan szerepeltek az egyetemisták az idei Duatlon Egyetemi-Főiskolás Magyar Kupán. A Budapesti Duatlon Fesztivál keretében a Duna-parton megrendezett országos döntő Kis Gyula (ELTE) és Hajdú Anna (Debreceni Egyetem) győzelmével ért véget. A csapatversenyt az ELTE triatlonosai nyerték a győri Széchenyi Egyetem hallgatói előtt.