MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

A világbajnoki- és Universiade-aranyérmes örül annak, hogy egyre több szabadidősport rendezvény van

A 2011-ben, Shenzenben, Universiade-győztes Szényi Péter is ott lesz a hétvégi női sportfesztiválon. A Boczkó Gáborral, Imre Gézával, Rédli Andrással csapatban párbajtőr világbajnoki aranyat nyerő magyar vívó az élsport mellett is rendszeresen sportol kikapcsolódásként, ezért tisztában van a szabadidősport és a tömegsport fontosságával.

Soha nem volt ennyi nő a Kopaszin! Élsportolók népszerűsítették a szabadidősportot

Az ősz egyik legnagyobb tömegsportrendezvényén több ezer hölgy vette birtokba a Kopaszi-gátat.

2013. szeptember 04., szerda 11:55

Sportos napok a Kopaszi-gáton

Sportos napok a Kopaszi-gáton

Államtitkári jelenlétre, kajak-kenus világbajnokokra és Világjátékos élménybeszámolóra is számíthatnak azok a lányok, asszonyok, akik kilátogatnak szeptember 8-án, a Kopaszi-gátra.

Senánszky újabb vb-aranya az Universiade helyszínén, Kazanyban

Senánszky Petra duplázott Kazanyban. Az Oroszországban megrendezett búvársportok világbajnokságán a magyar világklasszis, aki a Debreceni Egyetem hallgatója, a 100 méteres győzelem után az uszonyos gyorsúszás 50 méteres fináléjában is a leggyorsabb volt, és ezúttal is világcsúcsot úszott.

Világjátékok 2013 - Ezüstérem zárásként

Ezüstérmes lett a magyar női strandkézilabda-válogatott a Világjátékokon. A kolumbiai Caliban megrendezett nem olimpiai sportágak világjátékán a magyar csapat így hat aranyat és négy ezüstöt nyert.