MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. július 10., csütörtök 22:26

Egy plusz fél magyar arany a nőktől

Egy plusz fél magyar arany a nőktől

Barka Emese (59 kg, Semmelweis Egyetem) végre bearanyozta a 11. Egyetemi Birkózó Világbajnokságot, és ugyancsak szívet melengető, hogy a női versenynap egy további „fél” győzelmet is hozott az édesanyja révén félig magyar, kanadai színekben induló Dorothy Erzsébet Yeats jóvoltából.

2014. július 07., hétfő 23:17

Az ukránok lehetnek a legerősebb ellenfelek

Az ukránok lehetnek a legerősebb ellenfelek

Miközben a pécsi sportcsarnok központi terében ma a ceremóniák főpróbája játszott főszerepet, a bemelegítő terem (azaz sátor) vasárnap óta a 11. Birkózó Egyetemi Világbajnokságra érkező birkózóktól hemzseg. Az utolsó ellenőrzések és a technikai értekezlet után a keddi első szőnyegre lépők már orvosi vizsgálatra és mérlegelésre jelentkeztek, a szervezők pedig sajtótájékoztatón adtak számot a viadal előkészületeiről.

Tarolhatunk a pécsi birkózó egyetemi világbajnokságon

Július 8-án startol hazánkban a 11. Birkózó Egyetemi Világbajnokság. Az egyetemistáknak rendezett vb-nek Pécs ad otthon, ahol 30 ország 307 indulója lesz jelen. A július 8-12 közt zajló versenyen hazai versenyzőinknek is szurkolhatunk, hiszen 15 tagú magyar csapatunk is képviselteti magát a viadalon.

Szombathelyen járt a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség teljes vezetése

Március 7-én Szombathelyen a Savaria Egyetemi Központban ismertette a MEFS vezetése a Hajós Alfréd tervet, az egyetemi sport 2014-2020-as időszakra vonatkozó szakmai programját.