MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Visszanéztünk Szocsira: büszke lehet az egyetemi sport!

Talán kevesen tudják, hogy a Szocsi Téli Olimpián szerepelt Magyar Csapat jelentős részét aktív egyetemi - főiskolai hallgatók alkották. A már több világversenyen is bizonyított sportoló fiatalok a nemrég befejeződött téli olimpián is bizonyították: a magyar egyetemi sportnak van mire büszkének lenni.

Téli Universiade - Minden idők legsikeresebb magyar eredményeivel zárult

A hétvégén befejeződött a 26. téli Universiade Trentóban. A magyar egyetemi-főiskolás csapat minden idők legsikeresebb téli Universiadéján van túl.

2013. december 19., csütörtök 11:36

Téli Universiade – Az ezüstön túl

Téli Universiade – Az ezüstön túl

A Téli Universiade versenyein szerdán Heidum Bernadett ezüstérmet szerzett 1500 méteren rövidpályás gyorskorcsolyában, míg Nagy Konrád 10 000 méteren közel húsz éves országos csúcsot döntött meg gyorskorcsolyában. A nap teljes összefoglalója.

Téli Universiade – Heidum ezüst, Nagy Konrád országos csúcs

A Téli Universiade versenyein ma Heidum Bernadett ezüstérmet szerzett 1500 méteren rövidpályás gyorskorcsolyában, míg Nagy Konrád 10 000 méteren közel húsz éves országos csúcsot döntött meg gyorskorcsolyában.

Téli Universiade – Nagy Konrád egyéni csúccsal megfutotta a Világkupa szintet 1000 méteren

A keddi napon gyorskorcsolyázóink által voltunk érdekeltek Trentóban a Téli Universiadén.

Téli Universiade – Nagy Konrád 6. helye az eddigi legjobb magyar eredmény

Nagy Konrád (OE) vasárnap a 6. helyen végzett a gyorskorcsolya 1500 méteres távján, ami az eddigi legjobb magyar eredmény a téli Universiadén Trentoban. Egy orosz versenyzővel futott párban, és a külső pályán kezdve 1:49.66-os időt futott.

26. Téli Universiade megnyitó a múlt és a jövő jegyében

December 11-én este az ünnepélyes megnyitóval kezdetét vette a 26. Téli Universiade az olaszországi Trentoban. A város főterén, a Dóm téren megrendezett ceremónián közel kétezer sportoló vett részt 61 országból, köztük a magyar csapat helyszínen tartózkodó tagjai.