MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Májusi Atlétikai MEFOB a Testnevelési Egyetemen

Az Atlétikai Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) helyszínén, a Testnevelési Egyetemen május utolsó hétvégéjén, a rajt előtt 90 perccel zárulnak a nevezések. Azok is bekapcsolódhatnak tehát még a felsőoktatásban tanuló hallgatók idei évi atlétikai küzdelmeibe, aki eddig még nem neveztek. 

Magyarország nemzetközi egyetemi fórumot rendezne

Ma délután dr. Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára átvette dr. Székely Mózestől a Felsőoktatási Tervezési Testület (FTT) elnökétől, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkárától és Mocsai Lajostól az újonnan megalakult Testnevelési Egyetem (TF) rektorától a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) 2018-as fórumának rendezési jogára beadott pályázat egy másolatát.

Grosics és Mocsai is kapott elismerést a Magyar Sport Napján

Többek között Grosics Gyula, Nagy Tímea, Gedó György és Mocsai Lajos vehetett át elismeréseket és díjakat a Magyar Sport Napja alkalmából hétfőn az Emberi Erőforrások Minisztériumában (Emmi).

Risztov Éva az idei Úszó MEFOB-on

Csütörtök este hirdették ki a Sportcsillagok gálaestjén a 2012-es év legjobb sportolóit, edzőit, szövetségi kapitányait.