MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Szakmai konzultációt tartottak az egyetemi sportélet fejlesztéséért

Sport a felsőoktatásban címmel konzultációt szervezett a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) a felsőoktatási intézmények sportiroda vezetői, a sportközpontok és létesítmények igazgatói, szakmai vezetői, egyesületi elnökei, a testnevelők és a hallgatók részére. A Magyar Sport Házában tartott képzésen valamennyi állami és számos magánintézmény képviseltette magát. Az előadók sorában az Emberi Erőforrások Minisztériumának érintett államtitkárságának képviselői és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) felsővezetői mellett számos neves, a közéletből jól ismert szakember, sportszövetségi vezető felszólalt.

Vízilabda MEFOB: sportsztár-parádé a Kondorosi uszodában

Benedek Tibor, Csapó Gábor, Faragó Tamás, Fodor Rajmund, Gergely István, Kenéz György, Steinmetz Ádám és Székely Bulcsú is ott lesz április 5-6-án a Kondorosi úti uszodában rendezett vízilabda MEFOB-on. A tavalyi egyértelmű siker után az idén másodszor is megrendezésre kerül ugyanis a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Vízilabda Bajnokság, a múlt évi kilenc fiúcsapat után ezúttal tizenegy diákalakulat részvételével a Semmelweis Egyetem, a Semmelweis Egyetem Vízilabda Klub, a Magyar Vízilabda Szövetség és a Magyar Egyetemi - és Főiskolai Sportszövetség szervezésében.

2013. március 16., szombat 23:16

Hogyan válasszak sportágat?

Hogyan válasszak sportágat?

Megszületett a "Hogyan válasszak sportágat" c. kiadványról készült első 2x4 perces szakmai film! - az alábbi linkre kattintva indul a videó. A könyv szerzője Nagy János.