MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. február 26., csütörtök 20:07

Magyarország készen áll egy Universiade rendezésére

Magyarország készen áll egy Universiade rendezésére

Sportdiplomáciai siker, az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) elnöke, Adam Roczek és főtitkára, Matjaž Pečovnik most először Magyarországon tartózkodik a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) meghívásából. A hazai sportélet vezetői, diplomatái, nagykövetei és konzuljai körében a MEFS – közgyűlését követően – fogadást tartott az EUSA vezetők tiszteletére.

Kamuti Jenő részt vett az Európai Fair Play Mozgalom kongresszusán

Isztambulban rendezték az elmúlt hétvégén az Európai Fair Play Mozgalom (European Fair Play Movement, EFPM) 19. kongresszusát. Az eseményen meghívottként részt vett dr. Kamuti Jenő, a Magyar és a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke is.

2013. március 15., péntek 11:24

A MEFS az EUSA honlapján

A MEFS az EUSA honlapján

A Magyar Egyetemi–Főiskolai Sportszövetség meghívását elfogadva 2013. március 11-én és 12-én Magyarországra látogatott Oleg Matytsin, a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) első alelnöke, aki egyúttal az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) alelnöke és az Orosz Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnöke is, ezáltal ő is felel az idei kazanyi Universiade megrendezéséért; valamint Matjaz Pecovnik, az EUSA főtitkára.

2013. március 11., hétfő 21:52

MEFS: Kazany készen áll

MEFS: Kazany készen áll

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség meghívását elfogadva Magyarországra látogat Oleg Matytsin, a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) első alelnöke, aki egyúttal az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) alelnöke és az Orosz Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnöke is, ezáltal ő felel az idei kazanyi Universiade megrendezéséért; valamint Matjaz Pecovnik, az EUSA főtitkára. A találkozó elsődleges témája a magyar egyetemi sport és az európai, valamint nemzetközi egyetemi sport helyzetének és kapcsolódási pontjainak áttekintése, továbbá a nemzetközi egyetemi sporteseményeken történő részvétel és hazai rendezés lehetőségeinek a megvitatása.