MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Szakmai konzultációt tartottak az egyetemi sportélet fejlesztéséért

Sport a felsőoktatásban címmel konzultációt szervezett a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) a felsőoktatási intézmények sportiroda vezetői, a sportközpontok és létesítmények igazgatói, szakmai vezetői, egyesületi elnökei, a testnevelők és a hallgatók részére. A Magyar Sport Házában tartott képzésen valamennyi állami és számos magánintézmény képviseltette magát. Az előadók sorában az Emberi Erőforrások Minisztériumának érintett államtitkárságának képviselői és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) felsővezetői mellett számos neves, a közéletből jól ismert szakember, sportszövetségi vezető felszólalt.

Egyetemisták és főiskolások, „fegyvereket” fel! - Vívó MEFOB a hétvégén

Ismét az egyetemi- főiskolai hallgatóké lesz a főszerep április 11. és 13. között, akik sorozatban negyedszer utaznak Debrecenbe, hogy megmérettessék magukat a Magyar Egyetemi - Főiskolai Vívó Országos Bajnokságon, a Békessy Béla Vívócentrumban. Az esemény fővédnökei Dr. Kamuti Jenő, a Magyar Vívó Szövetség tiszteletbeli elnöke és a Nemzetközi Fair-Play Bizottság elnöke, valamint Prof. Dr. Jávor András, a Debreceni Egyetem rektorhelyettese. Nevezni egészen április 10. éjfélig lehet.

2013. március 09., szombat 00:54

Vívó MEFOB 2013 - Időpontváltozás!

Vívó MEFOB 2013 - Időpontváltozás!

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy a Vívó MEFOB időpontja megváltozik! A Magyar Vívó Szövetséggel történt egyeztetést követően lesz meghatározva a verseny új időpontja, melyről mindenkit időben értesítünk!