MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Universiade: Krivacevic Tijana és Szabó Petra a legjobb az olimpiai szintű Universiadén

A magyar egyetemi sport hatalmas elismerése, Kazanyban: Krivacevic Tjanát, a magyar női kosárlabda válogatott kiválósága lett a torna legeredményesebb játékosa, míg Szabó Petrát megválasztották a legjobb női kajakozónak, mivel a legtöbb pontot szerezte.

Kazany-Budapest: Holnap délben landol az „aranygép”

Kedden, július 16-án, délben (11:55) érkezik az egyetemi sport ünnepéről, az Universiadéról Ferihegyre (2B) a magyar csapat két aranyérmese is.

Universiade: A 7. helyen végzett Magyarország kosárlabdában

Női kosárlabdában, 16 nemzet közül, Magyarország a hetedik helyen zárta a világ második legnagyobb multisport eseményét, az Universiadét, miután 5 ponttal legyőzte Kanadát.

Universiade: Biczó Bence pályafutásának második legjobb eredménye, július 14-i program

A Magyar Egyetemi Csapat második aranyérmét nyerte a Debreceni Egyetem hallgatója, Biczó Bence, Kazanyban. Az ifjúsági olimpiai bajnok, Eb-ezüstérmes úszó 200 pillangón, 1:55.32-es időeredménnyel diadalmaskodott. Ez volt Biczó Bence pályafutásának második legjobb eredménye 200 pillangón. A magyarok eddig 8 érmet nyertek Oroszországban.

2013. július 13., szombat 12:24

Universiade: Vereség a kosárlabda helyosztón

Universiade: Vereség a kosárlabda helyosztón

A magyar egyetemi kosárlabda válogatott kikapott a szombat délelőtti helyosztón Csehországtól, pedig az első negyed után úgy nézett ki, hogy meglehet a meccs. A vége 10 pontos vereség. A magyarok legjobbja ismét Krivacevic volt. Gáll Tamás együttese legközelebb a Svédország-Kanada vesztesével játszik.

2013. július 12., péntek 22:09

Universiade: Nagy Péter 4. súlyemelésben

Universiade: Nagy Péter 4. súlyemelésben

A súlyemelők +105 kg-os súlycsoportjában Nagy Péter a negyedik lett. A Szegedi Tudományegyetem hallgatója címvédőként érkezett Kazanyba.

Universiade: Pontszerzés nyújtón, bravúrgyőzelem, hétpróba

Összefoglaló Kazanyból a szerdai nap eseményeiről magyar vonatkozásban.

Universiade: Bravúrgyőzelem, továbbjutottak a női kosarasok

A továbbjutás szempontjából rendkívül fontos és izgalmas mérkőzést játszott Magyarország Kínával.