MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Harminc felsőoktatási intézménnyel írt alá megállapodást a MOB

A MOB Olimpikon Életút Programjában érintett 30 felsőoktatási intézmény vezetőjével, az olimpikonok felsőfokú tanulmányainak segítésére írt alá 2016. december 31-ig szóló együttműködési megállapodást Borkai Zsolt, a MOB elnök, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem épületében tartott Magyar Rektori Konferencia keretében, június 26-án.

2013. május 06., hétfő 11:28

Balzsay le se szállna a kerékpárról

Balzsay le se szállna a kerékpárról

Már javában készül Balzsay Károly a június 15-i Balatonman triatlon versenyre. A korábbi kétszeres profi ökölvívó világbajnok az idő rövidsége miatt úgy döntött, hogy csak a fél ironman teljesítésére vállalkozik: 1,9 kilométert úszik, 90 kilométert kerékpározik és félmaratont fut majd. Egy profi országúti biciklin készül a megmérettetésre, azt mondja, annyira tetszik neki, hogy le sem akart róla szállni.

Maratonman 2013 – Több százan húztak futócipőt a Balaton partján

Balzsay Károly mosolyogva teljesítette a félmaratont. A férfiaknál Beda Szabolcs, a nőknél pedig Hornyák Zita nyerte a Maratonmant. A Balaton partján, kellemes tavaszi időben, több száz futó részvételével rendezték meg a 2013-as Maratonman-sorozat első állomását. Félmaratonon Pelsőczy Attila és Garami Kata végzett az élen.