MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. november 16., szombat 19:03

A harmadik negyedben "robbantott" a Sopron Veszprémben

Fordulatos mérkőzésen a harmadik negyed hajrájában mutatott remek dobóteljesítményével a SMAFC nyerni tudott Veszprémben.


Veszprémi ESC - SMAFC-NYME 73-82 (16-10, 20-23, 14-30, 23-19)
Veszprém, egyetemi és főiskolai bajnokság, férfi nyugati csoport

Veszprém: PINTÉR 17/9, Csaba M., Horváth 12/3, Czakó 10, TAKÁCS 30/3. Cs: Huszár, Bagó 4, Csejtei, Erdélyi, Csaba T., Takács L., Kelemen
SMAFC: Bali 2,  NAGY G. 24/6, Horváth, JÁVOR 26/12, BERNECZEI 26/9, Cs: H Kovács 4/3, Gaál, Czeller, Dobrovics, Karácsonyi

Kiegyenlített, feszült első percek után az első negyed hajrájában néhány eladott soproni labda után megugrott a Pintér Ádám vezette Veszprém. A hazaiak a küzdelmes második egyedben elsősorban a palánk alatt tarthatatlan Takács András eredményessége révén tartani tudták néhány pontos előnyüket. 

Hasonló volt a helyzet a második negyed elején is, ám a szakasz második felében "robbantottak" a vendég soproniak. A Nagy Gergő, Jávor Barna, Berneczei László trió tagjai egymást s önmagukat is felülmúlva alaposan megszórták triplákkal vendéglátóikat, hat hárompontost helyeztek el a veszprémi gyűrűbe, s volt már 20 pontos is az előnyük. A Veszprém azonban nem adta olcsón sem a bőrét, sem a meccset. A hazaiak kijöttek agresszív egész pályás letámadásra, s meg is zavarták ezzel a soproni együttest. A hajrában 7 pontra felzárkóztak még a hazaiak, de közelebb nem tudtak kerülni.