MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. április 02., csütörtök 17:53

A BME a Squash MEFOB házigazdája

Épp, hogy csak kipihenjük a Húsvét fáradalmait, máris lemozoghatjuk az ünnepek alatt felszedett kilókat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) jóvoltából. Április 11-én a BME Squash (öntevékeny) kör és Műegyetemi Atlétikai és Football Club (MAFC) Squash szakosztályának közreműködésével megrendezik a 2015-ös Fallabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB).


A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a szombaton rendezett MEFOB-nak a BME Testnevelési Központja ad otthont. A versenyre minden felsőoktatási intézmény hallgatóját várják, nemtől, kortól függetlenül. A szombati versenyen női és férfi egyéni (amatőr és profi kategória) valamint csapatversenyeket (1 nő és 2 férfi alkot egy csapatot) tartanak.

A versenyzők a fergeteges hangulat mellett értékes SportPont pontokkal is gazdagodnak. A MEFOB-ra nevezni április 6.-ig április 9. 23:59-ig (nevezési határidő meghosszabbítva!) van lehetőség a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

További részletes információk a versenykiírásban olvashatóak.