MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. április 15., szerda 12:14

Hív a Duna

Hív a Duna

„Hív a Duna” fantázianévvel rendezik meg április 26-án a Tízevezős Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Danubius Nemzeti Hajós Egylet és a Magyar Evezős Szövetség szervezésében.

Keszthelyi győzelmek a Fixüléses Tízevezős MEFOB

Jó hangulatú, magas színvonalú versenynek lehettek szemtanúi, akik részt vettek a 24. gróf Széchenyi István Evezős Évadnyitó verseny első napján. Igaz, reggel, az I. világháborúban elesett evezősök emlékére állított Neptun Evezős Egylet és a Nemzeti Hajós Egylet emlékköveinek megkoszorúzása során még esett az eső, a versenyek kezdetére elállt, sőt a nap is kisütött. Az eseményen jelen volt Simon Gábor, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség elnökségi tagja, a BEAC ügyvezetője.

Egyetemi sport hétvége Sidi Péterrel és Nagy Péterrel

Az utolsó áprilisi hétvége mozgalmasnak ígérkezik az egyetemi – főiskolai sport számára. Sportlövészetben, súlyemelésben, evezésben, aerobikban és testépítésben is összemérik tudásukat a hallgatók a MEFOB bajnoki címekért. Az események részletei a www.egyetemisport.hu weboldalon megtalálhatóak.