MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Hétvégén nyitja kapuit a 13. Budapesti Nagy Sportágválasztó

Szeptemberben a tanévkezdés időszakában sok családban felmerül a kérdés, hogy valamit sportolni is kellene a gyereknek. De vajon milyen mozgásformát válasszanak, ami tetszik is a neki, van hozzá érzéke, viszonylag közel van a lakhelyhez és a családi kassza is elbírja a finanszírozását?

SportPont Fesztivál az egyetemisták sportolásának népszerűsítésére

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a SportPont Fesztivált, amelynek célja, hogy népszerűsítse a mozgást azon egyetemisták és főiskolások körében, akik egyáltalán nem, vagy nem rendszeresen sportolnak. A budapesti sajtótájékoztatón Simon Gábor főszervező, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elnökségi tagja elmondta, hogy a rendezvénysorozatra most először kerül sor a MEFS, valamint a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) közös szervezésében.

2013. április 18., csütörtök 21:07

SAJTÓMEGHÍVÓ

SAJTÓMEGHÍVÓ

A SportPont Fesztivál az országos egyetemi sportot és egészséges életmódot népszerűsítő kampány, mely a Hajós Alfréd Terv részét képezi. A SportPont Program elsődleges célja azon hallgatók megszólítása egy mozgásra ösztönző jutalmazási rendszer segítségével, akik nem sportolnak rendszeresen, vagy eddig egyáltalán nem foglalkoztak a sport témájával.

Risztov Éva az idei Úszó MEFOB-on

Csütörtök este hirdették ki a Sportcsillagok gálaestjén a 2012-es év legjobb sportolóit, edzőit, szövetségi kapitányait.