MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Bronzérmes az úszó VB-n Kapás Boglárka, a MEFOB győztes ELTE hallgató

A kazanyi vizes világbajnokságon az 1500 méteres gyorsúszásban volt a keddi versenynap egyetlen magyar döntőse, és Kapás Boglárka (ELTE hallgató) kitartó úszással, a végén folyamatosan gyorsulva megszerezte a bronzérmet. Az utolsó száz előtt még negyedik volt, de végül két másodpercet vert a dán Lotte Friisre. Ő egyébként nem akárki, 2011-ben világbajnok volt.

2014. november 25., kedd 07:25

Cseh: Hosszú-program, egyetemi szinten

Cseh: Hosszú-program, egyetemi szinten

Cseh László is kedvet kapott a „Hosszú-programhoz”: gyakorlatilag az összes számban rajthoz állt az egyetemi-főiskolai országos bajnokságon és négy egyéni elsőséget be is gyűjtött a 16 felsőoktatási intézmény csaknem 200 versenyzőjét felvonultató eseményen, a Komjádi uszodában. Rajta kívül több volt és jelenlegi válogatott kerettag is erősítette a saját egyetemének csapatát, így Kapás Boglárka, Gyurta Gergely és Pulai Bence is ott volt a rajtköveken.

Hét olimpikonját ünnepelte a Kölcsey Ferenc Gimnázium

Zsúfolásig megtelt a Kölcsey Ferenc Gimnázium nagyterme, ahol a tanintézet tanárai és diákjai a valaha az iskola padjait koptató, a londoni olimpiát is megjárt tanítványaikat, illetve korábbi diáktársaikat köszöntötték.