MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Kitüntetések az egyetemi sport népszerűsítéséért

Életmű Díjakkal, Aranyplakettekkel és Hallgatói Díjakkal ismerte el csütörtökön (május 22-én) a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) azoknak a szakembereknek és hallgatóknak a munkáját és tevékenységét, akik a felsőoktatás sportéletének népszerűsítéséért, annak eredményességéért a legtöbbet tették az elmúlt években.

Universiade sikerekről a Pécsi Konferencián

Magyarországi rendezésű sporteseményekről tartottak konferenciát a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Sporttudományi Társaság együttműködésében, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Birkózó Szövetség társrendezésében. A pécsi tudományos fórumon dr. Tóth Miklós MOB-alelnök, dr. Nagy Zsigmond nemzetközi igazgató és Győrfi János osztályvezető is előadást tartott.

Meghívó: MSTT Sportinnovációs Szakbizottság II. tavaszi eszmecseréje

MEGHÍVÓ

Idő: 2014. március 27. (csütörtök) 13.00 – 15.00
Hely: Magyar Sport Háza, földszinti tárgyaló

Meghívó: MSTT Sportinnovációs Szakbizottság I. tavaszi eszmecseréje

MEGHÍVÓ

Idő: 2014. február 27. (csütörtök) 13.00 – 16.00
Hely: Magyar Sport Háza, földszinti tárgyaló

A 2019-es Universiade-pályázatról egyeztettek a MOB-ban

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS), a Magyar Olimpiai Bizottság és a sportági szakszövetségek képviselői konzultációt tartottak a MOB székházában október elsején. A megbeszélés témája a 2019-es, XXX. Nyári Universiade, budapesti pályázata volt.

2013. szeptember 26., csütörtök 10:03

Sportinnovációs konferencia

Sportinnovációs konferencia

A Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT) Sportinnovációs Szakbizottsága szeptember 26-án innovációs konferenciát rendez a Magyar Sport Házában – olvasható a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos honlapján.

Egri győzelem a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság országos kézilabda döntőjében

A Szegedi Tudományegyetem Testnevelési és Sporttudományi Intézete rendezte a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság országos döntőjét kézilabdázás sportágban.