MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. május 06., hétfő 11:28

Balzsay le se szállna a kerékpárról

Balzsay le se szállna a kerékpárról

Már javában készül Balzsay Károly a június 15-i Balatonman triatlon versenyre. A korábbi kétszeres profi ökölvívó világbajnok az idő rövidsége miatt úgy döntött, hogy csak a fél ironman teljesítésére vállalkozik: 1,9 kilométert úszik, 90 kilométert kerékpározik és félmaratont fut majd. Egy profi országúti biciklin készül a megmérettetésre, azt mondja, annyira tetszik neki, hogy le sem akart róla szállni.

2013. április 29., hétfő 00:06

Jön a Balatonman!

Jön a Balatonman!

Folytatódik a Maratonman-sorozat 2013-as szezonja. A „Fáklyás Futam” elnevezésű versenyt a Balatonman Triatlon Fesztivál részeként bonyolítják le, ahol a nevezők egy fáklyákkal kivilágított pályán futhatnak együtt az ország legjobb ironman versenyzőivel. A június 15-én megrendezendő balatonfüredi Balatonman Triatlon Fesztivál már a második lesz, és a tavalyi sikernek köszönhetően idén is minden bizonnyal gyorsan megtelik a rajtzóna. A klasszikus távon 3.8 km úszást, 180 km kerékpározást, és 42.2 km futást kell teljesíteniük az indulóknak.

Már most készülj a Balatonra! Középtávú Magyar Egyetemi Triatlon Kupa

1 csapat 5 fővel: 1 célért és 25 korsó sörért! Ezzel a szlogennel invitálnak titeket a szervezők a 2013-as Középtávú Egyetemi Kupára, mely a Balatonman Triatlonfesztivál keretein belül kerül megrendezésre június 13-16. között Balatonfürden. Ha szeretsz úszni, futni, kerékpározni és ezt még szívesebben teszed csapatban egy jó buli keretében, akkor szedjetek össze öt-öt fős csapatokat és irány a Balaton! Külön érdekesség, hogy az egyetemi csapatokba várják a szervezők oktatók részvételét is, így itt az idő hogy a sportos tanárokat is megmozdítsátok egyetemetek vagy főiskolátok színeiben!