MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. augusztus 29., hétfő 09:43

A Várkert Bazárban modellé avanzsáltak a paralimpiai sportolók

Értékelés:
(0 szavazat)

Arlóy Zsófia, Biacsi Bernadett, Biacsi Ilona, Pap Bianka, Varga Katalin, Váczi Anita, Berecki Dezső, Gurisatti Gyula, Németh Roland, Sors Tamás, Suba Róbert, Tóth Tamás, paralimpikonok mutatták be a csapat formajuháját. Mellettük társmodellként művészek léptek fel: Eke Angéla, Gubik Ági, Nyáry Dia, Feke Pál, Nagy Sándor, Hajnóczy Soma.


Paralimpikonjaink formaruha tervezésekor Cselényi Eszter, a Celeni designere számára a kényelem volt a legfőbb szempont, az hogy sportolóink jól érezzék magukat viselésükkor. Ezen tehát már nem múlhat a sikeres szereplés.

A Várkert Bazárban megrendezett eseményen modellé avanzsáltak a sportolók: Arlóy Zsófia, Biacsi Bernadett, Biacsi Ilona, Pap Bianka, Varga Katalin, Váczi Anita, Berecki Dezső, Gurisatti Gyula, Németh Roland, Sors Tamás, Suba Róbert, Tóth Tamás, mellettük társmodellként művészek léptek fel: Eke Angéla, Gubik Ági, Nyáry Dia, Feke Pál, Nagy Sándor, Hajnóczy Soma.

Az eseményről a Budapest 2024 stábja is forgatott. A videóban a ruhák tervezője és a paralimpikonjaink is megszólalnak, érdemes megnézni!

Nézd meg a kollekció bemutatóról készült videót itt:

Szerző (forrás): Zana Anita, Budapest 2024

Képgaléria

{gallery}2543{/gallery}