Hírarchívum - 2009. július

Nekünk nyolc

2009. július 12. (vasárnap) 16:06

Második, ezüst-, egyben nyolcadik érmünket szerezte a női vízilabdacsapat.

Gyűlnek az érmek

2009. július 11. (szombat) 12:39

Szépen termel a cselgáncs-különítmény: egy ezüst és két bronz a mérleg eddig, a férfiak csapatversenye pedig csak szombaton esedékes.

Egy ezüst, egy bronz

2009. július 09. (csütörtök) 23:20
Többnapi rendszeres járás után meglepő látvány fogadta a pingpong-terembe érkezőket: átrendezték az egészet. Ezzel még nem is lett volna probléma, ha a két párosunk meccsét nem ahhoz a 11-es és 12-es asztalhoz írták volna ki, amely már nem is létezett.

Nem a mi napunk volt

2009. július 09. (csütörtök) 11:15
Az első és legfontosabb, hogy Hegedüs Gábor arccsonttörést szenvedett - este meg is műtötték a belgrádi katonai kórházban és a körülményekhez képest jól van -, miután visszaúszás közben kapott egyet visszakézből a Görögország-Magyarország fiú pólómeccsen, amit aztán el is veszítettünk 8-7-re. Itt jegyezzük meg, még az emberelőnyökben fontos "Hege" nélkül is mehettek volna jobban a fórok, úgy általában, bőven meg lehetett volna nyerni ezt a meccset, például, ha 5-3-as vezetésünknél belőjük az emberelőnyünket. De nem lőttük be, a görögök viszont nagyon jól dobálták be a fórokat és utolsó támadásukkal bejutottak az elődöntőbe.

Még egy bronz

2009. július 08. (szerda) 12:35
Mozgalmas nap volt a keddi, sikerrel, félsikerrel, kudarccal.

Másnap

2009. július 07. (kedd) 13:09
Rossz nap után általában jön, de ez fordítva is igaz. Amíg vasárnap aranyérmet ünnepeltünk, addig a hétfő a bosszankodásról szólt.

Első, első, első

2009. július 06. (hétfő) 11:27
Az hagyján, hogy az Egyesült Államok és Oroszország is megszerezte első aranyérmét az ötödik napon – amihez rögtön hozzátettek még kettőt, illetve egyet –, de Magyarország is! Pontosabban: Berki Krisztián.

Berki Krisztián aranyérmes!

2009. július 05. (vasárnap) 19:43
Mindenki erre készült. Ő maga is. Berki Krisztián négyszeres Európa-bajnokként a lólengés abszolút favoritja volt a kezdetektől, amit a selejtezőben mutatott produkciója csak erősített: nyolc tizedet vert az akkori második helyezettre. Vasárnap sem adta sokkal alább: győzött a döntőben is, megszerezve a magyar küldöttség első aranyérmét!

"Elkészítették a csoportbeosztást"

2009. július 04. (szombat) 22:47
Jó napot zártunk. Délelőtt a magyar küldöttség vezérkara Frenkl Róbert, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnöke vezetésével a Magyarország–Dél-Korea férfi asztalitenisz csoportmeccsre nézett ki, ami már csak azért is érdekesnek ígérkezett, mivel csapatban nem az aktuális világranglista, hanem az előző universiade alapján emelték ki a részvevőket, így került a mieink mellé Dél-Korea és nem egy sokkal kellemesebb ellenfél.

Megvan a lekvár!

2009. július 04. (szombat) 11:49
Mi más lenne az universiade legfontosabb helye, mint az étterem. Amely azonban nem a faluban, hanem kőhajításnyira onnan, egy szálloda aljában lévő hatalmas konferencia-teremben van.
1 / 2 oldal