2010 Evezős FVB Szervező Bizottsági Ülés, Szeged

2008. október 17. (péntek) 09:23 Írta: MEFS Web-szerkesztőség    -    
2010 Evezős FVB Szervező Bizottsági Ülés, Szeged
A 2010-es Evezős Főiskolai VB Szervező Bizottsága október 13-án a szegedi Gróf Széchenyi István Evezős és Kajak-Kenu Olimpiai Centrumban tartotta első hivatalos ülését.
 
Az értekezlet kezdetén Dr. Hédi Csaba átadta Dr. Frenkl Róbert, a MEFS elnöke által aláírt megbízó leveleket, melyet Dr. Badó Attila rektorhelyettes, az SZB elnöke helyett Szabó József sportközpont vezető vett át, aki ugyancsak megbízás alapján a Szervező Bizottság titkári teendőit látja el. Az ülésen meghívottként megjelent Dr. Kokas Péter, a Magyar Evezős Szövetség alelnöke.
Az SZB megjelent tagjai: Szántó Éva, az NSSZ főtitkára, a MESZ volt főtitkára; Ott Zsuzsanna, jelenlegi főtitkár; Horváth András, az Olimpiai Központ igazgatója, Petrovics Kálmán, DÉMÁSZ Szeged Vízisport Egyesület igazgatója és Katona Zsolt, Szegedi Tudományegyetem.
A bizottság megtárgyalta az SZB feladat- és munkatervét illetve a költségvetés első tervezetét. Mint ismeretes, állami beruházás részeként megújul az Olimpiai Központ. A pálya mederrendezése kezdetét vette, a vizet leengedték, egy hónapon belül kezdődik a meder kotrása illetve ezen keresztül a nemzetközi evezős standardoknak megfelelő átalakítása.

 

További információ

Képgaléria

szeged01szeged02szeged03szeged04szeged05szeged06szeged07szeged08szeged09szeged10