Evezős Főiskolai VB

2009. november 15. (vasárnap) 17:39 Írta: MEFS Web-szerkesztőség    -    
Evezős Főiskolai VB
Fontos állomásához érkezett a 2010-es Evezős Főiskolai VB előkészítése.
November 11-én szegeden látogatást tett Lionel Girard, a FISU evezős sportágának technikai delegátusa, aki a részletes "szervezési protokoll" szerint ellenőrizte a 2010. augusztusi FVB előkészítésének állását.

A program a Maty-éri Olimpiai Kajak-Kenu és Evezős központban kezdődött, ahol Horváth András igazgató és Szabó József fogadta a vendéget, akit Szántó Éva leendő versenyigazgató, Ott Zsuzsa az Evezős Szövetség főtitkára és Dr. Hédi Csaba is elkísért. A helyszínbejárást és a versenyprogram és a technikai részletek átbeszélését egy rövid ebéd szakította meg, melyen a vendégeket Szentgyörgyi Pál alpolgármester köszöntötte. A vendégeket megtisztelte jelenlétével Thierry Le Boucher úr, a DÉMÁSZ új elnök-vezérigazgatója.

A szegedi program a leendő VB résztvevők szálláshelyének megtekintésével folytatódott. Girard úr benyomásait csütörtökön reggel a MEFS irodában foglalta össze, amely szerint minden feltétel adott lesz egy sikeres VB lebonyolításához a napfény városában.

További információ

Képgaléria

Balrol Lionel Girard, Thierry Le Boucher es Petrovics KalmanBalrol Szanto Eva, Lionel Girard es Thierry Le BoucherLionel Girard es Ott Zsuzsanna latogatasa a MEFS irodabanSzentgyorgyi Pal alpolgarmester fogadja a vendegeket