Hírarchívum - 2011. szeptember

„SportTudás Egyeteme” - Meghívó

2011. szeptember 26. (hétfő) 01:10

Vincze Pál MEFS-alelnök az MTV reggeli műsorában

2011. szeptember 23. (péntek) 08:42
A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség alelnöke, a sencseni Universiade-küldöttség csapatvezetője, Vincze Pál a Ma reggel vendége volt. Az MTV magazinműsorában az a Mohai Bence volt a riporter, aki a Nemzetközi Újságíró Szövetség fiatal újságíróknak meghirdetett programjának keretében maga is részt vett az Universiadén.

A teljes interjú megtekintése >>

Universiade: ünnepélyes köszöntés a TF-en

2011. szeptember 21. (szerda) 21:34
Universiade: ünnepélyes köszöntés a TF-en
A hagyományteremtés céljával gyűltek össze a 26. nyári Universiade résztvevői, valamint a sportolók intézményeinek vezetői a Testnevelési Egyetemen.

Sárközy Tamás: Ez még nem Amerika

2011. szeptember 12. (hétfő) 12:19
Sárközy Tamás: Ez még nem Amerika
Elvben remekül debütált Sárközy Tamás a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség elnökeként: a sencseni Universiadén az utóbbi másfél évtized legjobb szereplését mutatták be a magyar sportolók – a professzor persze azonnal jelzi, nem tehet semmiről. Viszont tenni akar azért, hogy az esemény visszakapja a rangját a magyar sportban.

Sportdiplomácia: a MEFS is nyert az Universiadén

2011. szeptember 08. (csütörtök) 10:56
Sportdiplomácia: a MEFS is nyert az Universiadén
Nem csupán a sportpályákon remekeltünk a sencseni nyári Universiadén: a háttérben, a sportdiplomáciai vonalon is nagyszerűen teljesített a magyar küldöttség, amiből hosszútávon profitálhat a MEFS.

Elhunyt Damásdi Gyöngyi

2011. szeptember 07. (szerda) 09:22
Elhunyt Damásdi Gyöngyi
Szomorú hír: örökre távozott egy egykori kiváló Universiade-győztes, Damásdi Gyöngyi. Az OSC remek vívója tagja volt az 1963-ban, Porto Allegrében ezüstérmes, majd 1965-ben, Budapesten aranyérmes női tőrcsapatnak. Életének első felét a sportnak, a második felét a fogyatékos gyermekek nevelésének szentelte, gyógypedagógusként húsz éven át igazgatóként vezette az Újpesti Speciális Általános Iskolát.

Gyászhír

2011. szeptember 07. (szerda) 08:56

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Testnevelési és Sportintézet oktatója, prof. dr. László Ferenc egyetemi tanár, életének 50. évében, tragikus hirtelenséggel, közlekedési balesetben elhunyt. Temetésére agusztus 29-én került sor.