Hírek a főiskolai világbajnokságokról

2010. július 13. (kedd) 10:35 Írta: Varga Gábor    -    
11. Taekwondo FVB
 
 
Bár lelkesedésben nem volt hiány, jelentősebb eredményt sajnos nem tudtak elérni taekwondosaink a spanyolországi Vigoban. A sportágat és az egyetemi sportot három versenyző és egy vezető képviselte.
 
 
 
17. Tájfutó FVB
 
 
 
 
Július 16-án 6 férfi, 6 női versenyző és két vezető utazik a Svédországbeli Borlange-be az idei Tájfutó Főiskolai VB-re. Remélhetőleg a már korábban elért nagyszerű eredményeik kellő ösztönzést adnak versenyzőinknek a jövő heti megmérettetéshez.
 
 
4. Rögbi FVB
 
 
 
 
Rögbi csapatunk július 19-én utazik Portugáliába, Portoba. Költségeiket saját zsebből és egyéb támogatásokból biztosították. A MEFS készséggel vállalta az adminisztrációval járó feladatokat, és biztosítja a csapat nevezési díját. Eredményes szereplésükért drukkolunk.
 
 
 
 
11. Evezős FVB
 
 
Még harminc nap, és újra felhangzik a Gaudeamus Igitur Szegeden, az Evezős Főiskolai VB megnyitó ünnepségén. A már-már rekord számú nevezés – több mint 400 versenyző – nagyszerű küzdelmeket és vélhetően tartalmas együttlétet jelent majd a több mint 25 ország evezőseinek. A MEFS, a Szegedi Tudományegyetem és a Magyar Evezős Szövetség mindent megtesz annak érdekében, hogy a Kézilabda FVB sikerével és eredményével egyenrangú esemény kerüljön megrendezésre.
 
 
 
A MEFS valamennyi érdekelt magyar egyetemi-főiskolai sportolónak sok sikert, eredményes szereplést, felejthetetlen élményeket kíván.

További információ