Ez már a 4...

2009. október 08. (csütörtök) 21:20 Írta: MEFS Web-szerkesztőség    -    
Ez már a 4...
Október 1-én Budapestre érkezett és el is kezdte hivatalos szakmai programját a férfi-női Kézilabda FVB helyszíneinek bejárásával Frantisek Taborski, a FISU technikai delegáltja. Csütörtökön és pénteken valamennyi VB helyszín-várományos sportcsarnokot megtekintette és véleményezte.

Látogatást tett a max. 32 csapat szállásának helyet adó Nyíregyházi Főiskola Campusában, melyet világszínvonalúnak ítélt – hozzátéve, hogy ilyen színvonalat még Főiskolai VB-n nem látott.

Eldőlt, hogy a több mint 60 mérkőzés 11 helyszínen kerül megrendezésre (Nyíregyházán, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 4, és Hajdú-Bihar megye 7 településén). Október 3-án Taborski úr találkozott Csabai Lászlóné polgármesterrel, aki biztosította a vendéget arról, hogy a város mindent megtesz a sikeres rendezés érdekében, és a tervezett kulturális programokkal is igyekeznek a VB nem hivatalos programját színesíteni.
Szombat délben a sajtótájékoztatót követő Szervező Bizottsági ülésen Tompa Andor és Frantisek Taborski már megnyugtató hírekről tájékoztathatta a már részfeladatok kidolgozásán fáradozó bizottsági tagokat.

További információ

Képgaléria

nyiregyhaza1nyiregyhaza2nyiregyhaza3nyiregyhaza4