Amiről öröm beszámolni

2009. november 27. (péntek) 00:13 Írta: MEFS Web-szerkesztőség    -    
Ritkán fordul elő, hogy a MEFS honlapján személyi hírek is megjelennek. Valljuk be, kevés információt kapunk a területekről. Most azonban két apropója is van, hogy örömteli hírről tájékoztassuk olvasóinkat, az egyetemi sportélet után érdeklődőket.

 

Tompa AndorNovember 1-vel a Tatai Központi Edzőtábor igazgatójává – pályázat útján – Tompa Andor urat nevezték ki. Lassan immár két évtizedre visszanyúló személyéhez kötődő kapcsolattal bírunk, melynek kiemelkedő állomásai az 1996-os Férfi Kézilabda FVB és a 2002-es Teremlabdarúgó FVB sikeres megrendezései voltak. Nem mellesleg Tompa úr a jövő évi Férfi-Női Kézilabda FVB Szervező Bizottságának elnöke is.
 Karger Kocsis László
Hasonlóan két évtizede már, hogy a MEFS nemzetközi programjainak segítője és tanácsadója, 1991-től az Universiadék csapatvezetésének pótolhatatlan tagja  Karger Kocsis László úr az ÖTM Sport Szakállamtitkárság sportdiplomáciai főtanácsadója, egyben a Magyar Protokollszövetség elnöke, akit 2009. november 22-én az OICP Nemzetközi Ceremónia és Protokoll Szövetség bilbaói kongresszusán alelnökké választottak.
 
Szövetségünk két kiváló támogatójának és egyben személyes barátunknak szívből gratulálunk felelősségteljes munkájához!
 

További információ