Taghírek: Dr. Polgár Tibor dékán a SZoESE új elnöke

2012. szeptember 28. (péntek) 11:49 Írta: Adminisztrátor    -    
Taghírek: Dr. Polgár Tibor dékán a SZoESE új elnöke

Dr. Polgár Tibor, a Nyugat-magyarországi Egyetem Művészeti, Nevelés- és sporttudományi kar dékánja az elnöki, Dr. Gál László címzetes főigazgató az ügyvezető elnöki pozíciót tölti be ezentúl a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesületben a szeptember 26-i tisztújító közgyűlés döntése alapján.

Szombathely, 2012.09.26.

A Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület tisztújító közgyűlését az NYME Savaria Egyetemi Központ Tanács termében tartották.

Dr. Gál László levezető elnökként nyitotta meg a közgyűlést, majd a küldötteket és a meghívott vendégeket először Prof. Dr. Gadányi Károly elnök-rektorhelyettes köszöntötte. Egyéb mondandója között megszívlelendő: „Légy becsületes, hogy tiszteljenek! Légy bölcs, hogy kövessenek és légy rövid, hogy szeressenek!”

Első napirendi pontként Kívés István szervezőtitkár értékelte az elmúlt időszakot. Szólt az egyesület partnereivel közösen rendezett rangos programjairól, a MEFOB, SHS és a Nemzeti Bajnokságokon elért sikerekről. A 2011-12-es tanévben ezeken a versenyeken 32 arany, 27 ezüst és 27 bronzérmet gyűjtöttek a SZoESE versenyzői, illetve a Savaria Egyetemi Központ hallgatói.

Második napirendi pontként Dr. Gál László ismertette a pénzügyi beszámolót, majd az idei költségvetés tételeit. Beszámolt a sikeres, de korántsem minden gondot megoldó Társasági Adó SZoESE-t érintő vonatkozásairól.

A következőkben a leköszönő elnökség helyére a 31 küldött új vezetőséget választott:

Földszin Balázs, Czindrity Attila, Dr. Nádasiné Sipos Zsuzsanna, Károly Frigyes,

Dr. Gál László ügyvezető elnök, Kívés István, Dr. Polgár Tibor elnök, Kéri Péter

(hiányzik: Szimán Bálint)

 

Zárásként Dr. Polgár Tibor immár elnökként megköszönte a közgyűlés munkáját, az új vezetőség pedig megtartotta alakuló ülését.