Kommunikációs gyakornoki program egyetemi és főiskolai hallgatók számára

2012. szeptember 11. (kedd) 13:10 Írta: Adminisztrátor    -    

A program célja: a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség gyakorlatszerzési lehetőséget biztosít egy fő egyetemi vagy főiskolai hallgató számára, melynek keretében a nyertes pályázó a tanulmányai során megszerzett elméleti tudását a gyakorlatba átültetve fejlesztheti tovább sportújságírás és szervezeti kommunikáció területén.

Várjuk jelentkezésétmindazoknak – elsősorban kommunikáció szakról, de más szakokról is -, akik tanulmányaik elvégzése után szeretnének a sportújságírás (pr, marketing) területén, vagy sportszervezetnél kommunikációs területen elhelyezkedni. A kiválasztásnál előnyt jelent – de nem alapfeltétel-, ha a pályázó rendelkezik újságírói/kommunikációs gyakorlattal, és az angol nyelvi ismerete.

Agyakornoki időszakhossza közös megállapodás alapján történik, de minimum egy év. Amennyiben a nálunk töltött időt a felsőoktatási intézményben el tudja számolni a jelentkező szakmai gyakorlatként, a szükséges értékelések elkészítését vállaljuk.

Amit nyújtani tudunk: a gyakornok megismerkedhet a sportújságírás alapjaival, kipróbálhatja magát különböző sajtóműfajokban. Részt vehetn különböző sportprogramok kommunikációjának szervezésében, sajtókapcsolati tevékenységekben és támogatói kommunikációban. Megismerkedhet a web2-es kommunikáció alapjaival. A gyakornoki időszak végén részletes írásos értékelést és ajánlást kap a MEFS-től. A munkavégzéshez szükséges technikai hátteret a MEFS biztosítja.

 

Jelentkezéseket várjuk a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.  címre, egy rövid életrajz, motivációs levél valamint egy sporttémájú írás kíséretében (szabadon választott témában, nem kell hogy korábban publikált legyen).

Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 28.

 

További információk:

Polgár Emese

MEFS kommunikációs munkatárs

Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

30/209-3359

További információ