Már csak öt nap a EFB 3x3-as sorozat pécsi tornájáig!

2012. április 20. (péntek) 20:09 Írta: Adminisztrátor    -    
Már csak öt nap a EFB 3x3-as sorozat pécsi tornájáig!

2012. április 24-én 18:00-ig lehet nevezni az Egyetemi és Főiskolás 3x3-as Kosárlabda Bajnokság pécsi tornájára, mely április 29-én, vasárnap kerül megrendezésre. A torna iránt érdeklődő csapatokat kérik a szervezők, hogy minél előbb adják le nevezésüket. Továbbra is igénybe vehetőek nevezési kedvezmények, férfi csapatok esetében minden harmadik csapat, női csapatok esetében minden csapat esetében.

A pécsi torna abban az esetben kerül megrendezésre, ha minimum nyolc férfi csapat jelentkezése beérkezik.

A szervezők felhívása:

„Április 24., kedd 18:00-ig lehet nevezni az EFB3X3 sorozat április 29-i pécsi tornájára. Fentiek értelmében kérjük a nevezni szándékozó csapatokat, játékosokat, hogy minél előbb adják le nevezésüket, figyelembe véve, hogy a torna csak akkor kerül megrendezésre, ha legalább 8 férfi csapat időben leadja a nevezését.

HASZNÁLJÁTOK KI A KEDVEZMÉNYT!

Mint már korábban is jeleztük, az egyetemi és főiskolás sport támogatását  szem előtt tartva, a Sport Division Kft, mint az U23 Egyetemi és Főiskolás 3x3 Bajnokság szervezője 2-nél több férfi csapat indítása esetén a 3. csapattól csapatonként, női csapatok esetében minden csapat nevezése esetén, 15 000 Ft támogatást fizet a nevező sportszervezet által kijelölt támogatás gyűjtésére jogosult szervezet számára (a támogatás fizetésének további feltétele a csapatok tornán való megjelenése és a kijelölt szervezet sportcélú tevékenysége).

A szervezők továbbá ismételten kérik a felsőoktatási intézmények illetékes oktatóit, hogy fentiekről minél szélesebb körben tájékoztassák a hallgatókat.


Üdvözlettel,

"B33 Csapat”

További információ