További információk a 3x3-as Kosárlabda Bajnokság április 22-i budapesti tornájához

2012. április 19. (csütörtök) 15:41 Írta: Adminisztrátor    -    
További információk a 3x3-as Kosárlabda Bajnokság április 22-i budapesti tornájához

Az Egyetemi és Főiskolás 3x3-as Kosárlabda Bajnokság vasárnapi tornájával kapcsolatban a szervezők a következő információkra hívják fel a résztvevő csapatok figyelmet.

A torna helyszíne:BSE Városmajori Kosárlabdacsarnoka Budapest, Városmajor

A torna kezdési ideje:11:00

A terem nyitása:10:00

Check-in:a nyitást követően folyamatosan érkezés szerint 10:30-ig

Bemelegítés:10:30 - 11:00

Eligazítás a csapatvezetőknek:10:50

A torna zárása:15:00

 

A csapatok két darab négycsapatos csoportba kerülnek beosztásra. Csoporton belül körmérkőzéssel kerül eldöntésre a sorrend. A csoportok első két helyezett csapatai "keresztbe" játszanak a döntőbe jutásért.
A szervezők kérnek mindenkit, hogy a nevezési dokumentumok eredeti példányait hozzák magukkal (nevezési lap, csapat nevezési lap, játékos nyilatkozat), valamint szükség lesz az azonosításhoz fényképes személyes dokumentumra is (pl.: személyi igazolvány).

 
Fontos, hogy a csapatoknak egységes, számozott szereléssel kell rendelkezni. A mérkőzésekről statisztika készül, és hivatalosan az MKOSZ által küldött bírók vezetik.
A szervezők az esetleges felmerülő kérdéseket az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. mail címre várják, illetve az esemény honlapján további hasznos információk találhatóak.

 
A B33 csapata sikeres szereplést kíván minden résztvevőnek!

További információ