Sportolói kitüntetések a Szegedi Tudományegyetem Napján

2010. november 18. (csütörtök) 09:28 Írta: Varga Gábor    -    
Sportolói kitüntetések a Szegedi Tudományegyetem Napján
A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség törekvése, hogy a nemzetközi szinten kiemelkedő eredményeket felmutató hallgatókat a központi elismerésen túl – a 2010-es eredményekért a jövő márciusi közgyűlésen kerül sor – az adott sportolók egyetemei is ismerjék el a hallgató teljesítményét, egyre nagyobb számban és publicitással jelenik meg a felsőoktatási intézményeinkben.
A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség törekvése, hogy a nemzetközi szinten kiemelkedő eredményeket felmutató hallgatókat a központi elismerésen túl – a 2010-es eredményekért a jövő márciusi közgyűlésen kerül sor – az adott sportolók egyetemei is ismerjék el a hallgató teljesítményét, egyre nagyobb számban és publicitással jelenik meg a felsőoktatási intézményeinkben.A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség törekvése, hogy a nemzetközi szinten kiemelkedő eredményeket felmutató hallgatókat a központi elismerésen túl – a 2010-es eredményekért a jövő márciusi közgyűlésen kerül sor – az adott sportolók egyetemei is ismerjék el a hallgató teljesítményét, egyre nagyobb számban és publicitással jelenik meg a felsőoktatási intézményeinkben.

Így történt ez a Szegedi Tudományegyetem esetében is, ahol az egyetem napján nyolc hallgató kapott elismerést a 2010. évi egyetemi világbajnokságokon nyújtott teljesítményükért. Eredményeikhez és elismerésükhöz a MEFS őszintén gratulál. További sikereket kívánunk sportolói karrierjükben, tanulmányaikban és magánéletükben.

Elismerést kaptak:
  • Nagy Péter AJTK
    Súlyemelő, világbajnok
    Egyesülete: Szegedi Lelkesedés SE
  • Sík Márton MK
    Kajakos (K2), világbajnok
    Egyesülete: EDF DÉMÁSZ Vizisport SE
  • Király Annamária GTK
    Kézilabdás, világbajnok
    Egyesülete: Barabás KC, Veszprém
  • Varsandán Milán GTK
    Kézilabdás, világbajnok
    Egyesülete: Kecskemét KC
  • Fehér Szabolcs GTK
    Tari János MK
    Pozsár Bence GTK
    Radics Bence ÁOK
    Evezős VB 7. helyezett négyes tagjai

További információ

Képgaléria

csoportkiraly_annamarianagy_petersik_martonvarsandan_milan