Ülésezett a 2010. évi Evezős Főiskolai VB Szervező Bizottsága Szegeden

2009. október 08. (csütörtök) 21:18 Írta: MEFS Web-szerkesztőség    -    
Ülésezett a 2010. évi Evezős Főiskolai VB Szervező Bizottsága Szegeden
Már nemzetközi evezős versenyek fogadására alkalmassá tett pálya fogadta a 2010. augusztus 15-én kezdődő Evezős FVB Szervező Bizottság tagjait. 

A program Ott Zsuzsanna MESZ főtitkár prezentációjával indult, majd helyszínbejárással folytatódott. A versenyhelyszín létesítményei mind mennyiségben mind minőségben alkalmasak lesznek a magas szintű VB lebonyolítására. Eldőlt, hogy az akkreditáció, az ebéd és a vacsora is a versenyhelyszínen lesz.

Nagy megelégedéssel fogadta a bizottság a 240 fő befogadására alkalmas felújított egyetemi kollégiumban látottakat, ahol „négy csillagnak” megfelelő színvonalon biztosítják a résztvevő hallgatók komfortját. Egy lakáson belül egy 1 ágyas, egy 2 ágyas és egy 3 ágyas szoba található, mellékhelyiség zuhanyzóval, mosógéppel, illetve egy felszerelt konyha.

A program Prof. Badó Attila, a SZE rektor helyettese elnökletével folytatódott. A sajtótájékoztatót követően tartalmas Szervező Bizottsági ülésre került sor az egyetem információs központjában. Az ülést látogatásával megtisztelte Szentgyörgyi Pál alpolgármester.

További információ

Képgaléria

Szeged - 1Szeged - 2Szeged - 3Szeged - 4Szeged - 5Szeged - 6Szeged - 7Szeged - 8Szeged - 9