Hírarchívum - 2012. február

Pályázati felhívás Tenisz MEFOB rendezésre!

2012. február 27. (hétfő) 08:04

A mai napon a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontja arról értesítette a MEFS irodát, hogy technikai okokból nem tudják megrendezni a Tenisz MEFOB-ot. A verseny zavartalan megrendezésének érdekében a MEFS újabb pályázatot ír ki a rendezésre. Kérjük, jelentkezésüket a pályázati űrlap kitöltésével elektronikus úton küldjék meg az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre. A pályázatok beérkezési határideje 2012. március 31!

Székely Mózes a MEFS új főtitkára

2012. február 17. (péntek) 13:47

Megtartotta első ülését a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség újonnan megválasztott elnöksége. A grémium egyhangúlag támogatta Kiss Ádám elnök előterjesztését, melynek értelmében érdemei elismerése mellett megköszönték Hédi Csaba főtitkár munkáját, aki huszonnégy esztendő után, közös megegyezéssel távozik a MEFS-től. Utóda – szintén az elnökség egyhangú döntése alapján – Székely Mózes lett. A testület emellett áttekintette a közeljövő legfontosabb teendőit.

MEFS-közgyűlés: módosított alapszabály, új elnökség

Rendkívüli közgyűlést tartott a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség, amelynek napirendjén az alapszabály módosítása és tisztújítás szerepelt, összhangban az új felsőoktatási törvénnyel, valamint az új sporttörvénnyel.

Az Universitas Bajnokság, Nyugat-magyarországi Régió Északi Körzeti Döntőjére 2012. február 29-én, Szombathelyen kerül sor. Az érintett intézményeknek február 15-ig kell megküldeniük a nevezéseket Kívés István részére ( Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. ).

A versenykiírás itt tekinthető meg: Universitas Bajnokság Északi-dunántúli Körzeti Döntő 2012

Lemondott Professzor Sárközy Tamás

2012. február 02. (csütörtök) 15:46

Professzor Sárközy Tamás 2012. február 1-ei hatállyal a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnöki tisztéről lemondott.

Rendkívüli Tisztújító Közgyűlés

2012. február 02. (csütörtök) 14:50
Rendkívüli Tisztújító Közgyűlés
A Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség Rendkívüli Tisztújító Közgyűlést tart 2011. február 11-én 11.00 órakor a Puskás Ferenc Stadion Iharos termében.