MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. május 30., szombat 09:00

Atlétika MEFOB 2015

Dátum: 2015. május 30-31.
Helyszín: Budapest
Kategória: Versenysport

Hétvégén Gödöllőre várják a röplabda szerelmeseit

A Röplabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Szent István Egyetem és a szakszövetség munkatársai szervezik meg 2015. május 29 és 31 között. 

2015. május 28., csütörtök 12:16

Ultrabalaton Váltófutó MEFOB 2015/2

Dátum: 2015. május 29-31.
Helyszín: Balaton környék
Kategória: Versenysport

A Balatonnál Váltófutó MEFOB zárja a májust

Május utolsó hétvégéje ismét Ultrabalatonnal és Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságokkal (MEFOB) várja a sportok szerelmeseit.

Nemzedékek Találkozója Kulturális és Sportnap - Best practice BGF módra

A korábbi évek hagyományait folytatva és azt kiegészítve ebben az évben is megrendezte a Nemzedékek Találkozóját a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF). Idén a szervezők a figyelmet a jótékonyság, a sport és az egészség hármasára fókuszálva - a rendezvény különlegességeként - jótékonysági futást is szervezetek Mátyásföldön, 2,4 km-es távval.

Májusi Atlétikai MEFOB a Testnevelési Egyetemen

Az Atlétikai Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) helyszínén, a Testnevelési Egyetemen május utolsó hétvégéjén, a rajt előtt 90 perccel zárulnak a nevezések. Azok is bekapcsolódhatnak tehát még a felsőoktatásban tanuló hallgatók idei évi atlétikai küzdelmeibe, aki eddig még nem neveztek. 

Az egri hallgatók nyakába kerültek az aranyérmek a kézilabda MEFOB-on

A Kézilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság döntőjének két napos tornáján, a fiúknál a Pannonwork Kupáért, míg a hölgyeknél a Bridge Kupáért folyt a versengés. Végül mindkét kupát az Eszterházy Károly Főiskola (EKF) csapatainak hallgatói szerezték meg, így az egriek állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára. A fiúknál az ezüstérmet a Pannon Egyetem (PE) veszprémi hallgatói, a bronzérmet pedig a tavalyi évhez hasonlóan ismét a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) diákjai vihették haza.

Idén 64%-al többen neveztek a Triatlon MEFOB-ra

Az V. Egri Triatlon Fesztiválon megrendezett 2015-ös Triatlon Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB) a férfiaknál 30 versenyző küzdött, míg a nőknél 11 versenyző állt a rajtvonalhoz.

Idén Szombathelyre várják a Labdarúgó MEFOB döntőseit

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) 2015. május 19-20-án szervezi meg a Labdarúgó Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) elődöntőit és döntőjét, ahol tíz felsőoktatási intézmény csapatának legjobbjai mérik össze tudásukat a férfiak mezőnyében.
 

2015. május 16., szombat 00:00

Triatlon MEFOB 2015

Dátum: 2015. május 16.
Helyszín: Eger
Kategória: Versenysport

1. oldal / 3