MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Tarolhatunk a pécsi birkózó egyetemi világbajnokságon

Július 8-án startol hazánkban a 11. Birkózó Egyetemi Világbajnokság. Az egyetemistáknak rendezett vb-nek Pécs ad otthon, ahol 30 ország 307 indulója lesz jelen. A július 8-12 közt zajló versenyen hazai versenyzőinknek is szurkolhatunk, hiszen 15 tagú magyar csapatunk is képviselteti magát a viadalon.

2014. június 23., hétfő 10:14

SportPont Programok az EFOTT-on

SportPont Programok az EFOTT-on

Az EFOTT az ország legnagyobb hallgatói bulija '76 óta, valamint a nyár kiemelt eseménye a fesztiválozó fiatalok körében, amely évről-évre rekord látogatószámot produkál, így 2013-ban elérte a 88.000 főt!

2014. június 23., hétfő 09:10

Egyetemi világbajnok Tadissi Yves Martial

Egyetemi világbajnok Tadissi Yves Martial

A sportvezetők is érezték, Tadissi Yves Martial pedig bizonyította, hogy ő a világon a legkiválóbb, a felsőoktatásban tanuló karatékák között.

2014. június 21., szombat 18:22

Fotózz és nyerj értékes ajándékokat!

Fotózz és nyerj értékes ajándékokat!

A Magyar Olimpiai Bizottság fotópályázatot hirdet, amellyel a Fair Play szellemiségére szeretné felhívni az emberek figyelmét sporton belül és kívül egyaránt.

2014. június 20., péntek 07:57

ELTE Cheerleaderek az Európa-bajnokságon

ELTE Cheerleaderek az Európa-bajnokságon

A European Cheer Union hivatalos Európa-bajnokságát idén Németországban, Bonn városában rendezik meg a Telekom Arénában. A 2014-es hazai és nemzetközi eredményeivel az eseményre a Magyar Cheerleader Válogatott csapat mellett az ELTE Coed Group-jának és az ELTE Veres Sisters nevű Cheer dance párosának sikerült kvalifikációt szereznie.

A Műszaki Egyetem és a Szent István Egyetem hallgatói a röplabda bajnokok

Idén a Szent István Egyetem rendezte meg a röplabda MEFOB döntőt. Gödöllőn négy női és férfi csapat küzdött meg, hogy bizonyíthassák ők a legjobb röplabdások.

2014. június 19., csütörtök 00:00

9. Karate Egyetemi Világbajnokság 2014

Dátum: 2014. június 19-22.
Helyszín: Bar (Montenegro)
Kategória: Nemzetközi sport

Nyári sportizgalmakkal várja a hallgatókat Debrecen

A VI. Campus Olimpiát, a nyár egyik legizgalmasabb sporteseményét Debrecenben rendezik meg 2014. július 23-24-én. A viadalt a Debreceni Egyetem sporttelepén tartják, ahol strandröplabda, kosárlabda és kispályás foci versenyszámokban indíthatnak csapatokat az egyetemisták és a határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói. A verseny szervezői ingyenes szálláshelyeket is biztosítanak a diákoknak.

Egyetemi Mini Világbajnokságot szervez az ELTE-BEAC

2014 nyarán nem csak Brazília, hanem az ELTE is vendégül látja a legjobb csapatokat a XI. kerületben. Az Egyetemi Mini Világbajnokság szervezője az idén 115 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club.

Meghívó a NYME-BDPK Nemzetközi Nevelés- és Sporttudományi Konferenciájára

A háromnapos rendezvény során a nevelés – és sporttudomány különféle szektorainak, mint általános- és középiskolák, felsőoktatási vagy gyógypedagógiai intézmények képviselőinek eszmecseréjére kerül sor, amely kiváló lehetőséget nyújt szakmai tapasztalatcserékre és további külföldi kapcsolatok építésére.

1. oldal / 3