Hírarchívum - 2012. október

Tollaslabda MEFOB november 17-18-án Veszprémben

2012. október 31. (szerda) 09:06
Tollaslabda MEFOB november 17-18-án Veszprémben

A Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézete várja a Tollaslabda MEFOB-ra az egyetemista és főiskolás hallgatókat november 18-án Veszprémben. A korábbi évekhez hasonlóan profi és amatőr kategóriákban is indulhatnak a sportolók.

Risztov Évával és Cseh Lászlóval rajtol az Úszó MEFOB november 17-én

Risztov Évával és Cseh Lászlóval is találkozhatnak azok az egyetemista sportolók és szurkolók, akik november 17-én részt vesznek a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Úszó Bajnokságon a Császár-Komjádi Uszodában.

Az ide Sakk MEFOB védnöke Hoang Thanh Trang nagymester

Az idei Sakk MEFOB-ot szervező Eötvös Loránd Tudományegyetem és sportegyesülete, a BEAC szeretettel várja a táblák elé a sakkozókat minden egyetemről és főiskoláról november 24-én az ELTE Északi épületében.

Hét olimpikonját ünnepelte a Kölcsey Ferenc Gimnázium

Zsúfolásig megtelt a Kölcsey Ferenc Gimnázium nagyterme, ahol a tanintézet tanárai és diákjai a valaha az iskola padjait koptató, a londoni olimpiát is megjárt tanítványaikat, illetve korábbi diáktársaikat köszöntötték.

Komoly tervek: fókuszban a kazanyi Universide is a MOB médiabizottságában

A magyar sajtó olimpiai tapasztalatai mellett a jövőbeni tervekről tárgyalt pénteken Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztőjének vezetésével a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nyáron alakult médiabizottsága.

Tatamira lépnek a londoni olimpia sztárjai és Kovács Antal a Judo MEFOB-on november 25-én

Nem mindennapi csemegével várják a sportért rajongó egyetemi hallgatókat és szurkolókat 2012. november 25-én, a BHSE Küzdősport Centrumban megrendezésre kerülő Magyar Egyetemi-Főiskolai Judo MEFOB-on.

November 11-én fuss a TUDÁS ÚTJÁN!

2012. október 26. (péntek) 11:16
November 11-én fuss a TUDÁS ÚTJÁN!

Miben különbözik ez a verseny Budapest más tömegrendezvényeitől? Ez a futóverseny éppen attól különleges, hogy elsősorban az egyetemi sportról és az egyetemistáknak szól. Budapest egyetlen kifejezetten egyetemi hosszú távú futóversenyén várják mind a félmaraton táv szerelmeseit, de azokat is, akik egy jó hangulatú buli keretében szívesen futnának vagy kocognának le 6 km-et.

BME és Semmelweis győzelem a Magyar Egyetemi-Főiskolai Mezei Futó Kupán

Dacára a pesszimista meteorológiai előrejelzéseknek, kiváló idő kísérte végig a II. Megoldás Kft. Kupa Futófesztivált október 14-én.

Tizenkét egyetem sportolói mérkőztek meg az I. Egyetemi Ökölvívó Gálán

Nagy izgalommal és lelkesedéssel készült az ökölvívó és az egyetemi sportközösség is a sportág első egyetemi gálájára. A University Boxing Club, mely az esemény teljes rendezését vállalta és szponzorálta, bajnoksághoz illő körülményeket teremtett a hallgatóknak a Csepeli Sportcsarnokban.

Kovács Antal a sportolói kettős életpálya modellről beszél előadásban.

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán kerül megrendezésre 2012. október 17-én a Mozgás=Egészség konferencia, melyen előad többek között dr. Kovács Antal olimpiai és világbajnok judos, a MEFS elnökségi tagja, dr. Tóth Miklós, a Magyar Sporttudományi Társaság elnöke és dr. Ács Pongrác, a MEFS elnökségi tagja is.

1 / 2 oldal