Hírarchívum - 2009. december

Értekezlet Brüsszelben

2009. december 15. (kedd) 18:55
A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség december 11-12-én brüsszeli központjában értekezletet tartott a 2010. évi Főiskolai Világbajnokságok Szervező Bizottságai képviselőinek a sportágak technikai vezetőinek közreműködésével.
 
A feszített programon Ott Zsuzsanna főtitkár (MESZ) a Szegedi FVB Szervező Bizottság tagja és Némethné Móra Anikó, a súlyemelés sportági igazgatója vett részt. Bővebb információt az ülésről a FISU híreiben olvashatnak.

EUSA Közgyűlés, Bécs

2009. december 09. (szerda) 08:33
Bécsben, december 5-én tartotta 10. közgyűlését az Európai Egyetemek Sportszövetsége. A közgyűlés résztvevőit Alberto Gualtieri, az EUSA elnöke, a házigazdák részéről Wolf Fruhauf köszöntötte.
Sárközy TamásDecember 4-én pénteken átadták a tíz kategóriában meghirdetett Prima Primissima díjakat. Az oktatás és köznevelés kategóriában jelöltek között szerepelt Dr. Sárközy Tamás jogász professzor, aki a Prima díj mellett átvehette a Közönségdíj kategóriában, a Prima Primissima díjat is.

 

 

 
Rédli AndrásKorábban, a junior díjazottak között kapott elismerést Rédli András, Universidé és Európa Bajnok vívó.
 
Magas társadalmi elismerésükhöz a MEFS és a magyar egyetemi sport nevében szívből gratulálunk, további sikereket és kíváló egészséget kívánunk!!

MEFS Elnökségi ülés

2009. december 03. (csütörtök) 09:42
A megszokott időpontnál kicsit korábban, november 27-én tartotta soros elnökségi ülését a MEFS.